Specializari medicale Clinica Anadolu

Departamentul de Cateterizare cardiaca

Clinica Anadolu

Cardiologii de la Clinica Anadolu dispun de cea mai avansata tehnologie din domeniu in cadrul laboratorului de cateterizare. Medicii specialisti de la Clinica Anadolu au o experienta medicala exceptionala si sunt recunoscuti ca lideri atat pe plan national cat si international.

In cadrul Clinicii Anadolu, membrii echipei de interventie cardiovasculara sunt prezenti in fiecare faza a tratamentului, avand o abordare multidisciplinara prin care se poate fixa cea mai buna strategie de tratament pacientului individual. Asistentele medicale, tehnicienii si intreg personalul raspund nevoilor pacientilor cu cele mai ridicate niveluri de eficienta si compasiune.

Pentru pacientii care necesita un nivel mai complicat de testare, diagnostic si tratament, Institutul Cardiologic de la Anadolu Medical Center din Istanbul, Turcia ofera o gama larga de interventii cardiovasculare, de la evaluari de diagnostic pana la tehnici complexe pentru tratamentul bolilor coronariene.

Aceste proceduri includ: angiografia coronariana; angioplastia; cateterizarea complexa; stent  oronarian percutanat; masuri ale debitului coronarian; revascularizarea miocardica; valvuloplastii mitrale cu balon.