Specializari medicale Clinica Anadolu

Departamentul de Chirurgie Cardiovasculara

Clinica Anadolu

Centrul Medical Anadolu are o echipa vasta de experti in Chirurgia Cardiaca, care ofera tratamente de cea mai buna calitate, inovative si concentrate pe pacient si familia acestuia, de ingrijire si sustinere morala. In cadrul acestui departament fiind tratate vaste probleme ale inimii: de la anevrisme aortice la chirurgie bypass si la inlocuirea sau corectarea de valva. Programul de Chirurgie Cardiaca de la Clinica Anadolu din Istanbul a inregistrat constant succese chirurgicale excelente si a adus rezultate pozitive pentru pacientii sai.

In comparatie cu institutiile concurente, tratam mai multe femei, mai multi pacienti cu diabet si mai multi pacienti in varsta - factori care constituie un risc chirurgical mai ridicat - si cu toate acestea, rezultatele sunt pozitive la aceste grupuri cu nivel ridicat de risc.

Echipa noastra de chirurgie de talie mondiala, lucreaza cu un personal de asistenta chirurgicala, creand astfel o echipa de chirurgie dedicata pacientului. Toti chirurgii din cadrul Departamentului de Chirurgie Cardiovasculara a Anadolu Medical Center sunt medici experimentati - in program nu exista medici rezidenti sau asociati.

Unitatea de terapie intensiva monitorizeaza indeaproape toti pacientii dupa operatie, creand astfel o tranzitie pana cand acestia sunt externati si se intorc acasa.