Specializari medicale Clinica Anadolu

Departamentul de Chirurgie Oncologica

Clinica Anadolu

Clinica Anadolu adopta o abordare multidisciplinara in tratarea cancerului. ┼×edintele periodice multidisciplinare de evaluare a pacientului, aplicate in special pentru pacientii cu cancer, permit adaptarea unui plan pentru chirurgie oncologica la starea specifica a pacientului.

Departamentului de chirurgie generala, se concentreaza pe chirurgia celor trei sisteme principale: (1) sistemul endocrin, care include operatia tiroidei si operatia minim invaziva pentru tumorile suprarenale; (2) tumorile gastrointestinale, operatia de cancer laparoscopica la colon si rect, precum si interventii pentru cancer de stomac; (3) formele de cancer ale sistemului hepatopancreatobiliar (ficat, pancreas si sistemul biliar).

In afara de interventiile chirurgicale standard, se ofera alternative minim invazive pentru pacientii cu cancer biliar si anumite tumori hepatice.

Departamentul de Oncologie Ortopedica este dedicat celor mai eficiente modalitati terapeutice pentru tratarea sarcomului osos si tisular. Tumorile osoase maligne includ osteosarcomul, sarcomul Ewing, condrosarcomul, fibrosarcomul, carcinomul metastatic, mielomul si alte tumori osoase metastatice. Centrul nostru de oncologie ortopedica ofera si tratamente inovative precum procedurile de salvare a membrelor prin eliminarea chirurgicala a tumorii.

Echipa multidisciplinara de tratament

Echipa Anadolu Medical Center este complexa, din ea facand parte chirurgi ortopezi de top, precum si specialisti in reabilitare din domenii precum: Oncologie medicala, Oncologie radiologica, Oncologie pediatrica, Radiologie musculo-scheletica, Chirurgie ortopedica, Patologie etc

Ingrijirea pacientilor este coordonata si gestionata prin sedinte saptamanale intre aceste departamente. In plus, pacientii Clinicii Anadolu au acces la: Inscriere in studii clinice, Suport psiho-social, Educatie si resurse pentru pacienti, Grupuri de sprijin, Ingrijire completa etc