Specializari medicale Clinica Anadolu

Departamentul de Ginecologie Oncologica

Clinica Anadolu

Unitatea de Ginecologie Oncologica de la Clinica Anadolu trateaza pacientele cu afectiuni maligne ale tractului genital. Evaluarea pre-operatorie optima si planificarea individualizata a tratamentului constituie baza abordarii noastre de management. Astfel, la Centrul Medical Anadolu se utilizeaza diverse studii de imagistica radiologica (de exemplu: ultrasonografia, RMN, Computer Tomograf, PET-CT) si/ sau examinarea colposcopica in functie de nevoile pacientelor. Dupa ce evaluarea pre-operatorie este finalizata, tratamentul fiecarei paciente este planificat de o echipa multidisciplinara de oncologi cu specializare in oncologia cu radiatii, oncologi medicali, radiologi si patologi.

La Clinica Anadolu operatiile sunt efectuate de chirurgi experimentati care au fost instruiti in cele mai importante centre de oncologie ginecologica. Indeplinirea optima a tratamentului chirurgical necesita deseori colaborarea diverselor departamente: anesteziologie, urologie, patologie, chirurgie generala sau chirurgie toracica.

La Clinica Anadolu consideram ca chirurgia optima combinata cu o abordare multidisciplinara da cele mai bune rezultate pentru pacientele noastre si viata lor.