Specializari medicale Clinica Anadolu

Departamentul de Oncologie ginecologica

Clinica Anadolu

In cadrul Departamentului de Ginecologie Oncologica, medici specialisti de la Anadolu Medical Center trateaza toate tipurile de cancer ginecologic, precum cancerul de col uterin (cancer  cervical), cancerul ovarian, cancerul uterin, cancerul vulvar, cancerul vaginal si boala trofoblastica gestationala.

Pentru bolile in stadii incipiente ale carcinomului endometrial si cervical, se prefera interventii chirurgicale laparoscopice care permit o recuperare rapida si un nivel scazut de durere. Operatiile laparoscopice asupra cancerelor ginecologice sunt efectuate la standarde inalte si fara compromisuri. In salile de operatii ale centrului medical, specialistii pot obtine un diagnostic intra-operator prin intermediul patologului care participa la interventie. Gratie infrastructurii tehnologice avansate a centrului, toate studiile de imagistica radiologica pre-operatorie pot fi analizate de chirurg si radiolog in timpul operatiei in interiorul salilor de operatii.

Deciziile de tratament post-operatoriu se iau in baza sedintelor periodice ale consiliului, cu participarea colegilor nostri din diferite specialitati, inclusiv oncologie radiologica, oncologie medicala, radiologie si patologie.