Specializari medicale Clinica Anadolu

Departamentul de Oncologie

Clinica Anadolu

Centrul Oncologic al Anadolu Medical Center din Turcia a fost infiintat ca un centru de referinta pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor bolnavi de cancer pe plan national si international. Centrul Oncologic este accesat separat si independent de circulatia principala a spitalului oferind pacientilor oportunitatea de a primi tratament intr-un mediu privat, izolat de alte zone ale spitalului.

Centrul Medical Anadolu ofera servicii de diagnoza si tratament pentru toate tipurile de cancer, precum si medicina preventiva, cu ajutorul unor tehnologii de standard mondial in tratarea cancerului.

De asemenea, ofera si un program complet de screening dezvoltat sa identifice persoanele sanatoase si sa informeze publicul cu privire la prevenirea cancerului.

Centrul Oncologic al Anadolu Medical Center a incheiat parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial in tratarea cancerului, institutie medicala existenta de un secol care ofera cele mai bune servicii posibile in practicile de cercetare, formare si clinice. Centrul Oncologic al Centrului Medical Anadolu urmeaza indeaproape standardele de ingrijire, dezvoltate si practicate de Johns Hopkins in cercetarea cancerului.