Clinica Anadolu in Romania

In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia, compania noastra, Medic Center Constanta va poate facilita accesul la a doua opinie medicala gratuita oferita de catre expertii de la Anadolu Medical Center si va transmite informatii legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.

Foarte important - intrucat compania noastra Medic Center Constanta, opereaza in baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center din Turcia, preturile practicate in relatia cu pacientii programati de catre noi sunt aceleasi pe care clinica le practica fata de clientii sai directi. Totodata serviciile suplimentare pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt absolut gratuite, astfel incat nu numai ca nu veti plati nimic in plus, dar veti beneficia si de servicii suplimentare.

Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari si mai respectate spitale din Turcia avand departament specializat dedicat satisfacerii nevoilor dumneavoastra in calitate de pacient international.