Colaborarea cu Johns Hopkins Medicine

Anadolu Medical Center din Istanbul, Turcia este singurul spital din Europa afiliat Johns Hopkins Medicine considerat, pentru al 21-lea an la rand, cel mai bun spital din SUA.

Pe baza acestui parteneriat strategic, Centrul Medical Anadolu functioneaza conform standardelor Johns Hopkins Medicine oferind servicii de cea mai inalta calitate in domeniul sanatatii.

Pe langa acestea, serviciile si facilitatile de clasa mondiala existente, permit Centrului Medical Anadolu sa contacteze specialistii de la Johns Hopkins Medicine pentru a doua opinie medicala si sa realizeze teleconferinte cu acestia in vederea schimbului de experienta.

Alaturi de acest parteneriat strategic, instruirea personalului este una dintre cele mai mari prioritati. Astfel, la Clinica Anadolu conlucreaza medici certificati de consiliul Statelor Unite ale Americii si cei mai mari academicieni din Turcia in domeniul sanatatii. in plus, personalul si asistentii medicali vorbitori de mai multe limbi straine, isi imbunatatesc in mod constant abilitatile prin instruiri la Johns Hopkins Medicine, asigurand pacientilor o ingrijire excelenta.