Etape deplasare

 

Programare

Dupa primirea opinie medicale de la specialistii Anadolu Medical Center din Istanbul, Turcia, daca pacientul ia decizia de a merge la clinica, vom organiza intreaga deplasare in timpul cel mai favorabil pentru pacient si in functie de disponibilitatea medicillor.

Daca este vorba despre o urgenta medicala sau daca pacientul nu doreste sa mai astepte a doua opinie a medicilor specialisti, echipa Medic Center poate face programarile in cel mai scurt timp.

Cazare

Daca pe durata timpului petrecut in tara gazda, pacientul nu are nevoie de spitalizare, Medic Center poate recomanda pacientului si insotitorilor sai hoteluri de 3, 4, sau 5 stele. Hotelurile recomandate se afla in apropierea spitalului si au preturi special negociate pentru pacientii acestuia. Mentionam faptul ca deplasarea in Istanbul se va face cu o zi inainte de programarea propriu-zisa

Transferuri

Dupa ce se confirma pacientului coordonatele programarilor si a rezervarii la hotel, acesta va trebui sa-ti achizitioneze biletele de avion/autocar - daca va opta pentru aceste variante de a face deplasarea la clinica.

Dupa achizitionarea biletelor, pacientul trebuie sa comunice echipei Medic Center Constanta ora la care va ajunge la destinatie, pentru ca un sofer sa il preia si sa il duca la hotelul unde are rezervare. A doua zi, pacientul va fi preluat de catre sofer si dus la clinica inainte de programare - serviciu pe care vi-l punem la dispozitie gratuit. Transferurile sunt valabile si pentru insotitorii pacientului, dar numai daca se afla in aceeasi masina cu pacientul.

Sosirea la clinica

Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari si mai respectate spitale din Turcia si are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacientilor internationali, astfel ca, inca de la inceput, pacientul va fi preluat si coordonat de o persoana vorbitoare de limba romana.

Coordonatorul indruma pacientul pe toata perioada tratamentului si se ocupa de toate detaliile, permitand pacientului si familiei acestuia sa se concentreze pe vindecare.