Buletin informativ Anadolu Medical Center - Numarul 10 (2017)

 

Centrul Medical Anadolu a infiintat un Centru specializat de oncologie urologica.

Aplicand o abordare multidisciplinara in tratamentul fiecarui pacient, specialistii cu experienta ai Centrului se vor dedica in totalitate diagnosticarii si tratarii cancerului de prostata, cancerului vezicii urinare, cancerului testicular, cancerului renal, tumorilor glandei suprarenale si tumorilor retroperitoneale.

Prof. Dr. Metin Cakmakci, specialist in chirurgie generala si oncologica, prezinta aplicatiile crescande ale chirurgiei robotice si atrage atentia asupra faptului ca deciziile unor echipe cu experiata, care lucreaza pe baza unei abordari multidisciplinare, conduc la reusita operatiilor de tiroida.

Prof. Dr. Serdar Kahraman, sef al sectiei de neurochirurgie, ne prezinta neuroendoscopia – metoda de realizare a operatiilor pe creier si la coloanal vertebrala, cu imagini video, prin mici orificii cu ajutorul tehnologiei 3D, care favorieaza atat pacientul cat si chirurgul.

In acest numar, acordam o atentie deosebita durerilor de spate si de mijloc. Despre cauzele si masurile de prevenire a aparitiei, diagnosticului si tratamentului acestora, pueti afla de la Prof. Semih Aki, specialist in terapie fizica si reabilitare. Mai multe informatii pe aceeasi tema; Chirurgia coloanei vertebrale la varste inaintate si Bateria spinal in durerile provocate de discopatie.

Telefoanele mobile sunt o parte intrinseca din viata noastra si din ce in ce mai mult se vorbeste despre dependent de acestea. Sunt periculoase dispozitivele mobile pentru sanatatea noastra? Vedeti opinia specialistilor.