Buletin informativ Anadolu Medical Center - Numarul 11 (2017)

 

Centrul Medical Anadolu este primul spital din Balcani care au primit acreditare de bronz de la Planetree, SUA - o organizaţie neguvernamentală care din 1978 este lider mondial in „grija pentru pacient".

Prof. dr. Yaşar Kutiikcu. specialist în neurologie la Centrul Medical Anadolu, explică metodele moderne de diagnostic şi tratament al bolii Alzheimer.

Prof. dr. Semih Aci, specialist în Medicină fizică şi reabilitare la Centrul Medical Anadolu, ne face cunoscute metodele de recuperare după o intervenţie chirurgicală pentru cancer mamar.

în numărul 11 al Buletinului „Sănătate”, acordăm o atenţie deosebită durerii neuropatice ca problemă serioasă de sănătate. Prof dr. Ayşen Yucel, specialist in managementul durerii la Centrul Medical Anadolu, explică ce este durerea cronică, care sunt cauzele apariţiei şi metodele de control al acesteia.

Prof. dr. Sertac Yetişer, specialist ORL la Centrul Medical Anadolu, relatează despre avantajele urechii bionice pentru persoanele cu deficienţe de auz.

Prof. dr. Aydin Arici, directorul Centrului de sănătate reproductivă la Centrul Medical Anadolu, relatează despre infertilitate, problemă care afectează 10-15% din cupluri în societatea noastră.

Acordăm atenţie şi temei tensiunii arteriale ridicate la adolescenţi, întrucât numărul tinerilor care suferă de hipertonie creşte semnificativ şi permanent.

La rubrica ..Experienţe împărtăşite", nu rataţi povestea d-nei Svetla Grancharova, care a ales Centrul Medical Anadolu drept aliat în lupta sa împotriva cancerului.