Buletin informativ Anadolu Medical Center - Numarul 9 (2017)

 

Centru Medical Anadolu este din nou printre spitalele TOP 10 din lume. Motivul pentru acest fapt nu este doar medicina modernă, ci si îngrijirea de pacient la care sunt dedicați toți angajații. Sprijinul emoțional pentru a face fata cu cancerul are un impact enorm asupra sănătății atât fizice cat si psihologice. Din aceste motive noi popularizam mesajul de WCD “Noi putem, Eu pot. Sa cer sprijin” Prof. Dr. Serdar Kahraman, șef al Departamentului de Neurochirurgie descrie modul in care noile tehnologii contribuie la intervențiilor microchirurgicale si neuroendoscopice precise pentru tratamentul tumorilor cerebrale.

In acest număr, veți găsi prezentare detaliata a radioembolizarii si a chemoembollizarii ca metode ținta pentru tratamentul cancerului de ficat care se efectuează de către radiologii de la Centru pentru radiologie intervențională.

Mai multe in acest număr, Prof. Dr. Aydin Aradja, Direct al Centrului de sănătate reproductive prezinta factorii care afectează fertilitatea si atrage atenția asupra infertilității la bărbați.

Cu privire la confortul si siguranța pacientului noi atragem atenția si asupra anesteziei care însoțește orice intervenție chirurgicala pentru o zi sau complexa, aplicațiile intervenționale, chiar nașterea unui copil. In rubrica Imparasit, prezentam povestea lui Georgi Atanasov – primul pacient al Centrului Medical Anadolu.