Eveniment Medical Exceptional Anadolu Medical Center - 26 noiembrie 2016

 

Eveniment Medical Exceptional Anadolu Medical Center - 26 noiembrie 2016

Profesor Doctor Nazim Serdar Turhal, specialist de renume mondial de la Centrul Medical Anadolu din Tucia va oferi la Constanta, sambata 26 noiembrie, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor cu probleme de oncologie medicala care vor prezenta analizele medicale traduse in limba engleza sau turca.

CV medic Nazim Serdar Turhal

Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, Cladire BRD, etaj 4, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicul specialist si le va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita din partea medicului specialist de renume mondial de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicul analizele medicale traduse în limba engleza sau turca, nu mai vechi de sase luni.

In situatie in care cunoasteti persoane interesate sa beneficieze de opinia medicala a medicului specialist de la Anadolu Medical Center va rugam sa ne contactati.

Programarile se fac la numerele de telefon 0735 550 999 / 0241 543 920 sau pe office@mediccenter.ro

Inregistrarea telefonica este obligatorie. Locurile sunt limitate.

Traducerea in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia