Expertii in oncologie de la Anadolu vin la Constanta - 07 martie 2016

 

Expertii in oncologie de la Anadolu vin la Constanta - 07 martie 2016

Expertii in oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanta – 07 martie 2016

Trei specialişti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia vor oferi luni, 7 martie, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor cu probleme oncologice:

  • Prof. Dr. Fatih Agalar, specialist în chirurgie oncologică
  • Prof. D. Fatih Gucer, specialist în ginecologie oncologică
  • Prod. Dr. Necdet Uskent, specialist în oncologie medicală

Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, stradaTimişana nr. 34, incinta clădirii BRD, etaj 3, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicii şi le va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită din partea medicilor specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii cu medicii analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de şase luni.

Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 7 martie se face doar pe bază de programare, la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia