MEDICI SPECIALISTI DE RENUME MONDIAL DE LA ANADOLU MEDICAL CENTER VIN LA CONSTANTA

 

MEDICI SPECIALISTI DE RENUME MONDIAL DE LA ANADOLU MEDICAL CENTER VIN LA CONSTANTA

O echipa de medici specialisti de la Anadolu Medical Center din Turcia va oferi vineri 3 martie , consultanta GRATUITA pacientilor cu probleme de oncologie si chirurgie generala care vor prezenta analizele medicale traduse in limba engleza sau turca.
 
Profesor Doctor Serdar Turhal  - Specialist in  oncologie medicala 

Profesor Doctor Fatih Agalar - Specialist in chirurgie generala

 
Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, strada Timişana nr. 34, Cladire BRD, etaj 3, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicii specialisti şi le va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.
 
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită din partea medicilor specialisti de renume mondial de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii cu medicii analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de şase luni.
 
In situatie in care cunoasteti persoane interesate sa beneficieze de opinia medicala a medicilor specialisti de la Anadolu Medical Center va rugam sa ne contactati.
 
Programarile se fac la numerele de telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe anadolu.ct@gmail.com
Inregistrarea telefonica este obligatorie. Locurile sunt limitate.
 
Traducerea in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului
 
Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia