Medicii specialisti de renume modial revin la Constanta - 21 mai 2019

 

Medicii specialisti de renume modial revin la Constanta - 21 mai 2019

Marti 21 mai 2019, o echipa de specialisti de la clinica Anadolu Medical Center din Istanbul va oferi consultanta gratuita pacientilor din Constanta.

Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, Cladire BRD, etaj 4, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicii specialisti si le va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de consultanta gratuita din partea echipei de specialisti formata din Profesor Doctor Murat Dede specialist in oncologie ginecologica si Profesor Doctor Sinan Karaaslan de la Departamentul de Oncologie Medicala, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicul analizele medicale nu mai vechi de sase luni, traduse în limba engleza sau turca.

In situatia in care cunoasteti persoane interesate sa beneficieze de opinia medicala a medicilor specialisti de la Anadolu Medical Center va rugam sa ne contactati.

Programarile se fac la numerele de telefon 0735 550 999 / 0241 543 920 sau pe office@mediccenter.ro

Inregistrarea telefonica este obligatorie. Locurile sunt limitate.

Traducerea in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia