Medicii specialisti de renume modial revin la Constanta - 27 octombrie 2017

 

Medicii specialisti de renume modial revin la Constanta - 27 octombrie 2017

Vineri 27 Octombrie 2017, o echipa de specialisti de la clinica Anadolu Medical Center din Istanbul va oferi consultanta gratuita pacientilor romani care au facut sau urmeaza sa faca un plan de chimioterapie sau radioterapie.

Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, Cladire BRD, etaj 4, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicul specialist si le va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de consultanta gratuita din partea echipei de specialisti formata din prof. HALE BASAK CAGLAR si prof. SERDAR TURHAL trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicul analizele medicale nu mai vechi de sase luni, traduse în limba engleza sau turca.

In situatie in care cunoasteti persoane interesate sa beneficieze de opinia medicala a medicilor specialisti de la Anadolu Medical Center va rugam sa ne contactati.

Programarile se fac la numerele de telefon 0735 550 999 / 0241 543 920 sau pe office@mediccenter.ro

Inregistrarea telefonica este obligatorie. Locurile sunt limitate.

Traducerea in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia